BackBack

BEAUTY ELIXIR ‘LIMITED EDITION’

Lek 1,500

Uji i trëndafilit ka veti tonike, pastruese, hidratuese dhe qetësuese për lëkurën.
Mund të përdoret pasi është locion tonik hidratues i fytyrës, por mund të
përfshihet në produkte të kujdesit të lëkurës për lëkurë të ndjeshme dhe / ose
të dëmtuar. Aroma e saj intensive nxit relaksimin.

INCI: Safflower oil, castor oil, sweet almond oil, olive oil

Sasia : 100 ml