MILKY FACE CLEANSER

Lek 1,500

Locion per pastimin e lekures ndaj papastertive , rimelit, fondatintes si dhe perberjeve te tjera qe vendosni ne lekure. Ajo gjithashtu mban lëkurën e butë dhe të hidratuar, duke e lejuar atë të marrë frymë. E pasur me vajra bimore, përfshirë vajin e kastori, duke stimuluar keshtu forcimin dhe zgjatjen e qerpikeve. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.


Ingrendientet aktiv: Safflower oil, castor oil, sweet almond oil, olive oil

Sasia: 250 ml