BackBack

ANTI-AGING HYDRATING CREAM

Lek 3,000

Krem për fytyrën për lekure me rrudha te dukshme.
Duke kombinuar me forcë veprimin dhe strukturën e zgjuar që përshtatet për
të gjitha llojet e lëkurës. Peptidet e gjeneratës së re dhe acidi hialuronik i
trefishtë sigurojnë veprim të synuar për të luftuar linjat e shprehjes dhe për të
rritur shëndetin e përgjithshëm të lëkurës. Koenzima Q10 dhe vitamina C
mbrojnë kundër veprimit të radikalëve të lirë përgjegjës për plakjen e
parakohshme të lëkurës.

Sasia: 50 ml