BackBack

EYE CREAM FOR MATURE SKIN

Lek 2,000

Një formulë e avancuar, krijuar posaçërisht vetëm për sytë tuaj!

Aminoacidet, peptidet, ekstraktet natyrale dhe qelizat burimore të pasura nga hardhia e
kuqe e bëjnë këtë koktej aktiv 'vetëm për sytë tuaj' .Kjo, bllokon ndarjen
glikolitike të kolagjenit dhe premton të minimizojë në mënyrë të dukshme
rrudhat, shtrëngoni lëkurën rreth sytë dhe sigurojnë veprime të synuara
kundër puffiness.

Zona e syve menjëherë shfaqet e pushuar dhe e ndritshme.


INGRENDIENTET AKTIV: Amino acids, peptides, grape stem cells, botanical
extracts.