BackBack

GREEN CLAY MASK

Lek 1,500

Maska me Argjilen jeshile është e pasur me minerale dhe përbërës natyral që
sigurojnë pastrim të fortë dhe veti absorbuese. Mund të përdoret kryesisht në
maskat e fytyrës për të hequr papastërtitë dhe sebumin.

 

Sasia : 50 ml