Rreth Alexandra Organic

Njihuni me me themeluesen dhe historine e Alexandra Organic.
Klea Alexandra , nuk është e porsaardhur në sferën e bukurisë - në fakt, ajo ka bëri garën e saj te formulimit të produktit natyror per floket dhe fytyren .Pas studimeve te larta per inxhinieri kimike,Alexandra ka bere nje specializim per Skin care dhe Haircare formulas. Vecmas pasionit , gjithcka fillooi nga deshira per te rregulluar floket e saj. Pas testimeve ne laborator, gjithcka filloi me disa produkte flokesh, te cilat I pergatiste ne laboratorin e punes ku ajo punonte, vendosi te hapte nje faqe ne instagram e te punonte online.Sot, ajo numeron 40 produkte me formula te pastra e te suksesshme, te cilat do shume shpejt do te hyjne dhe ne markatat e medhaja boterore. PSE ALEXANDRA ORGANIC ESHTE NDRYSHE? Eshte një fjalë italiane që do të thotë "e gjallë dhe plot jetë" - që përfaqëson jo vetëm qytetin e plot jete në të cilin lindi marka,por dhe kokteilin e ingrendienteve te paster dhe natyral që strehon çdo formulë. "Alexandra" është emri I pagezimit te saj, dhe do të thotë "te mbrosh ate qe do", dhe kjo e ben me se mire me recetat e pastra dhe të fuqishme, të secilës formulë.