9 Rregulla Qe Duhen Ndjekur Gjithmone Per Kujdesin E Flokeve Tuaj

9 Rregulla Qe Duhen Ndjekur Gjithmone Per Kujdesin E  Flokeve Tuaj

Ne epoken kur me floket mund te bejme c'te duam, sepse industria e bukurise po korr suksese kolosale ne prodhimin e produkteve qe shnderrojne floket tane, ne te njejten epoke, ndihemi pa shprese, sepse keto ndryshime te menjehershme te flokut e kane demtuar dhe shkaterruar ate.Konsideroni qe dhe floket e demtuar mund te kthehen ne gjendjen e meparshme. Jeni vetem 9 rregulla larg dhe nje peshqir mbi koke.

                                       -KLEA ALEXADNRA PASHAJ-

Lexo më shumë