VITAMIN A

No review
Regular price 2,300 ALL
Regular price 0 ALL Sale price 2,300 ALL

CFARE LLOJ PRODUKTI ESHTE KY?

Serum me energji të lartë I...

Size: 20 ml
Size: 20 ml

CFARE LLOJ PRODUKTI ESHTE KY?

Serum me energji të lartë I perbere nga ingrendient bimore që imitojnë
veprimin kundër rrudhave të Vitaminës A. alfa-alfa dhe kompleksi liposomal
nga një dipeptid anti-rrudhë, nxisin sintezën e kolagjenit dhe në të njëjtën
kohë frenojnë veprimin e enzimave përgjegjëse për degradimin e tij. Përveç
kësaj, aktiviteti përmirësues sigurohet me acid hialuronik me peshë molekulare
të trefishtë dhe enzimë

SI DUHET TA PERDOR?

Aplikoni natën një sasi te lehte ne lekuren e pastruar mire. Shmangni ekspozimin në diell dhe kontaktin me sytë.

INGRENDIENTET

Ingredients may vary in some cases due to legislative provisions.

SASIA: 20 ML

The system consists of two serums (A and B) that work synergistically to address different aspects of pigmentation. This versatility allows for a tailored approach to individual skin needs.

CFARE LLOJ PRODUKTI ESHTE KY?

Serum me energji të lartë I perbere nga ingrendient bimore që imitojnë
veprimin kundër rrudhave të Vitaminës A. alfa-alfa dhe kompleksi liposomal
nga një dipeptid anti-rrudhë, nxisin sintezën e kolagjenit dhe në të njëjtën
kohë frenojnë veprimin e enzimave përgjegjëse për degradimin e tij. Përveç
kësaj, aktiviteti përmirësues sigurohet me acid hialuronik me peshë molekulare
të trefishtë dhe enzimë

SI DUHET TA PERDOR?

Aplikoni natën një sasi te lehte ne lekuren e pastruar mire. Shmangni ekspozimin në diell dhe kontaktin me sytë.

INGRENDIENTET

Ingredients may vary in some cases due to legislative provisions.

SASIA: 20 ML

Share information about your brand with your customers. Describe a product, make announcements, or welcome customers to your store.

You may also like

Recently Viewed Products

Sorry, there are no products!