VITAMIN D

No review
Regular price 2,000 ALL
Regular price 0 ALL Sale price 2,000 ALL
Ky serum eshte i pasur me substanca aktive të vitaminës D që promovojnë
shfaqjen e shëndetshme të lëkurës...
Size: 20 ML
Size: 20 ML
Ky serum eshte i pasur me substanca aktive të vitaminës D që promovojnë
shfaqjen e shëndetshme të lëkurës së thatë ose atopike. Molekula
pararendëse e vitaminës D3-hidroksikalciferol shndërrohet në vitaminë D në
lëkurë nga rrezatimi ultravjollcë. Centella asiatica me një përqendrim të
aziatikozideve aktive terpenoide dhe madecassicoside, ndihmon në rinovimin e
lëkurës problematike, ndërsa polisakaridet natyrale të kërpudhave rrisin më tej
hidratimin dhe elasticitetin e tij.

The system consists of two serums (A and B) that work synergistically to address different aspects of pigmentation. This versatility allows for a tailored approach to individual skin needs.

Ky serum eshte i pasur me substanca aktive të vitaminës D që promovojnë
shfaqjen e shëndetshme të lëkurës së thatë ose atopike. Molekula
pararendëse e vitaminës D3-hidroksikalciferol shndërrohet në vitaminë D në
lëkurë nga rrezatimi ultravjollcë. Centella asiatica me një përqendrim të
aziatikozideve aktive terpenoide dhe madecassicoside, ndihmon në rinovimin e
lëkurës problematike, ndërsa polisakaridet natyrale të kërpudhave rrisin më tej
hidratimin dhe elasticitetin e tij.

Share information about your brand with your customers. Describe a product, make announcements, or welcome customers to your store.

You may also like

Recently Viewed Products

Sorry, there are no products!