MICRO KERATIN SHAMPOO

No review
Regular price 1,700 ALL
Regular price 0 ALL Sale price 1,700 ALL

CFARE LLOJ PRODUKTI ESHTE KY?

 Një shampo natyrale pa SLES SLS e pasuruar me proteina mikro...

CFARE LLOJ PRODUKTI ESHTE KY?

 Një shampo natyrale pa SLES SLS e pasuruar me proteina mikro keratinike që depërton lehtësisht në teksturen e flokëve dhe riparon dëmtimet e shkaktuara nga lyerja e flokeve, procedurat e nxehjes, drejtimit te flokeve, stilimit te tyre si dhe faktore te jashtem si dielli dhe era. Ky produkt unik, gjithashtu përmban acid hialuronik. Aminoacidet, si dhe ekstraktet e çajit dhe sherebelës, i japin flokut force,shkëlqimim dhe volumit qe i nevojitet.

 

SI DUHET TA PERDOR?

 Aplikojeni në flokë të lagur dhe masazhojeni butesisht për 30 sekonda. Me pas, sholajeni me uje. Përsëriteni nëse është e nevojshme. Shoqerojeni me Maskë për flokë Micro Keratin Anti-frizz Micro keratin për rezultate më të mira.

 

INGRENDIENTET

AQUA, METYL ISETHIONATE, COCAMIDOPROPYL SODIUM LAUROYL BETAINE. TAURATA E SODIUM METYL OLEOYL COCOYL ISETHIONATE SODIUM, PIIENOXYETIIANOL, KERATIN IIYDROLYZED. KLORID SODIUM. PEG-120 PARFUM METYL. ALKOLI BENZYL. ACID QITRIK, Glicerinë. TREILALOSE, UREA. POLIKUATER- NIKM 7, PROPANEDIOL, GLIKOL PENTILEN. SERINE Ekstrakt fruta CITRUS LIMON. GLYCERYL POLYACRYLATE, ALGIN, SODIU'M IIYALURONATE. EXTRACT SALVIA, PULLULAN. Glukol kaprilil. DOSODIKM FOSFATI. OLEAT METIL. EXTRACT SIDERITIS SYRLACA. FOSFATI I POTASIUMIT, LINALOOLI, BENZOATI I SODIUMIT, TRIOLEATI I GLUKOSS, SORBATA E POTASIUMIT T GJETHS POMIFERA. CITRONELLOL.

 

Sasia : 300 ml

The system consists of two serums (A and B) that work synergistically to address different aspects of pigmentation. This versatility allows for a tailored approach to individual skin needs.

CFARE LLOJ PRODUKTI ESHTE KY?

 Një shampo natyrale pa SLES SLS e pasuruar me proteina mikro keratinike që depërton lehtësisht në teksturen e flokëve dhe riparon dëmtimet e shkaktuara nga lyerja e flokeve, procedurat e nxehjes, drejtimit te flokeve, stilimit te tyre si dhe faktore te jashtem si dielli dhe era. Ky produkt unik, gjithashtu përmban acid hialuronik. Aminoacidet, si dhe ekstraktet e çajit dhe sherebelës, i japin flokut force,shkëlqimim dhe volumit qe i nevojitet.

 

SI DUHET TA PERDOR?

 Aplikojeni në flokë të lagur dhe masazhojeni butesisht për 30 sekonda. Me pas, sholajeni me uje. Përsëriteni nëse është e nevojshme. Shoqerojeni me Maskë për flokë Micro Keratin Anti-frizz Micro keratin për rezultate më të mira.

 

INGRENDIENTET

AQUA, METYL ISETHIONATE, COCAMIDOPROPYL SODIUM LAUROYL BETAINE. TAURATA E SODIUM METYL OLEOYL COCOYL ISETHIONATE SODIUM, PIIENOXYETIIANOL, KERATIN IIYDROLYZED. KLORID SODIUM. PEG-120 PARFUM METYL. ALKOLI BENZYL. ACID QITRIK, Glicerinë. TREILALOSE, UREA. POLIKUATER- NIKM 7, PROPANEDIOL, GLIKOL PENTILEN. SERINE Ekstrakt fruta CITRUS LIMON. GLYCERYL POLYACRYLATE, ALGIN, SODIU'M IIYALURONATE. EXTRACT SALVIA, PULLULAN. Glukol kaprilil. DOSODIKM FOSFATI. OLEAT METIL. EXTRACT SIDERITIS SYRLACA. FOSFATI I POTASIUMIT, LINALOOLI, BENZOATI I SODIUMIT, TRIOLEATI I GLUKOSS, SORBATA E POTASIUMIT T GJETHS POMIFERA. CITRONELLOL.

 

Sasia : 300 ml

Share information about your brand with your customers. Describe a product, make announcements, or welcome customers to your store.

You may also like

Recently Viewed Products

Sorry, there are no products!