SKIN SET

No review
Regular price 7,500 ALL
Regular price 8,100 ALL Sale price 7,500 ALL (-7%)

CFARE PERMBAN KY SET?

Kater produkte ne funksion te njeri- tjetrit. Formula me cilësi tepër të pasur...

CFARE PERMBAN KY SET?

Kater produkte ne funksion te njeri- tjetrit. Formula me cilësi tepër të pasur e te larte, Te pasura me biosakaride të stabilizuara të vitaminës C, shegës, Shalqiut, niacianamidet, nikotinamidet, te cilat vendosin një mburojë në lëkurën tuaj të mbrojtur nga radikalet e lira ndotesit e atmosferës ose rrezatimi UV.
Nje tjeter funksion i setit eshte kontributi ne minimizimin e poreve, dhe rrudhave te para. Kombinimi unik me niacinamide, acidit hialuronik dhe aloe vera chel, jane aleatë në hidratimin e menjëhershëm, i ofrojnë lëkurës tuaj lagështirën dhe freskinë e humbur.

PERDORIMI I TIJ?

 Produktet perdoren sipas linjes Lares, tonik, serum dhe hidratant.
Aplikimi i tyre bejet në fytyre dhe dekolte Vetëm për përdorim të jashtëm.


 


The system consists of two serums (A and B) that work synergistically to address different aspects of pigmentation. This versatility allows for a tailored approach to individual skin needs.

CFARE PERMBAN KY SET?

Kater produkte ne funksion te njeri- tjetrit. Formula me cilësi tepër të pasur e te larte, Te pasura me biosakaride të stabilizuara të vitaminës C, shegës, Shalqiut, niacianamidet, nikotinamidet, te cilat vendosin një mburojë në lëkurën tuaj të mbrojtur nga radikalet e lira ndotesit e atmosferës ose rrezatimi UV.
Nje tjeter funksion i setit eshte kontributi ne minimizimin e poreve, dhe rrudhave te para. Kombinimi unik me niacinamide, acidit hialuronik dhe aloe vera chel, jane aleatë në hidratimin e menjëhershëm, i ofrojnë lëkurës tuaj lagështirën dhe freskinë e humbur.

PERDORIMI I TIJ?

 Produktet perdoren sipas linjes Lares, tonik, serum dhe hidratant.
Aplikimi i tyre bejet në fytyre dhe dekolte Vetëm për përdorim të jashtëm.


 


Share information about your brand with your customers. Describe a product, make announcements, or welcome customers to your store.

You may also like

Recently Viewed Products

Sorry, there are no products!