Cleansing Balm & Cleansing Gel

No review
Regular price 3,300 ALL
Regular price 3,300 ALL Sale price 3,300 ALL

Lekura ne mbremje ka nevoje per nje pastrim te mire.  Larja e dyfishte eshte e nevojshme...

Lekura ne mbremje ka nevoje per nje pastrim te mire.  Larja e dyfishte eshte e nevojshme per secilen prej nesh, sepse jo vetem qe na mundeson nje pastrim me te mire dhe definitiv te lekures, por dhe lejon produktet pasardhese te japin efektin per te cilat jane te formuluara per te dhene.


E dini pse?
Sepse, SPF| MAKE-up| PAPASTERTITE QE MARRIM GJATE DITES| PLUHURAT| , qendrojne te vendosur lehtesisht ne poret e fytyres.

Per kete, na duhen vetem dy produkte:
*Balmi i fytyres i cili eshte 98% organik , te pasur me:
*Dyllin e orizit
*Rozmarine
*Jojoba Oil
*Marshmellow, dhe arrin te pastroje lekuren shume shpejt dhe lehte, duke i dhene asaj gjithashtu ushqimin qe i nevojitet.

Vazhdojme me laresin e fytyres, te pasur me
*Propolis
*Vitaminen E dhe
*Ekstraktin e kastravecit


The system consists of two serums (A and B) that work synergistically to address different aspects of pigmentation. This versatility allows for a tailored approach to individual skin needs.

Lekura ne mbremje ka nevoje per nje pastrim te mire.  Larja e dyfishte eshte e nevojshme per secilen prej nesh, sepse jo vetem qe na mundeson nje pastrim me te mire dhe definitiv te lekures, por dhe lejon produktet pasardhese te japin efektin per te cilat jane te formuluara per te dhene.


E dini pse?
Sepse, SPF| MAKE-up| PAPASTERTITE QE MARRIM GJATE DITES| PLUHURAT| , qendrojne te vendosur lehtesisht ne poret e fytyres.

Per kete, na duhen vetem dy produkte:
*Balmi i fytyres i cili eshte 98% organik , te pasur me:
*Dyllin e orizit
*Rozmarine
*Jojoba Oil
*Marshmellow, dhe arrin te pastroje lekuren shume shpejt dhe lehte, duke i dhene asaj gjithashtu ushqimin qe i nevojitet.

Vazhdojme me laresin e fytyres, te pasur me
*Propolis
*Vitaminen E dhe
*Ekstraktin e kastravecit


Share information about your brand with your customers. Describe a product, make announcements, or welcome customers to your store.

You may also like

Recently Viewed Products

Sorry, there are no products!