FACE SCRUB

Lek 1,500

Scrub i perbere me pluhur bajame dhe kërcell bambuje të cilat heqin qelizat e vdekura që grumbullohen në sipërfaqen e lëkurës.
I pasur me ekstraktin e trendafilit, i cili vepron si një anti-inflamator, antioksidant, zbutës, hidratues, ushqyes dhe depërtues aktiv, duke e lënë lëkurën të qetë.

Ingrendientet Kyc te scrubit te skalpit.

✨Vaji i bambuse- është një nga vajrat thelbësorë më të çmuar në botë. Vaji i është i mbushur me acide yndyrore thelbësore dhe antioksidantë.Agjentet e tij anti-inflamatorë ndihmojnë në zvogëlimin e njollave të errëta dhe shenjave ndërsa ndikonne hidratimin e thellë te lekures.
✨ Ekstrakti i trendafilit,pluhuri i bajames, ushqejne lekuren, në mënyrë që poret te thithin acide të pasura yndyrore, vitamina dhe antioksidantë.

Ingrendientet aktiv: Esteret e kripes se detit, ekstakti i trendafilit.

 

Sasia : 100 ml