VITAMIN C

Lek 2,000

Serumi me vitaminen C eshte antioksidues i bazuar në vitaminat C për
mbrojtje të plotë antioksiduese dhe anti-plakje. Esteri i stabilizuar i vitaminës C 
zvogëlon prodhimin e melaninës pasi mbron nga radikalet e lira duke rritur
pamjen rinore dhe shkëlqimin e lëkurës. Për më tepër, koenzima e stabilizuar
në fosfolipide Q10 siguron mbrojtje të konsiderueshme antioksiduese dhe
kundër plakjes, ndërsa polisakaridet e kërpudhave përmirësojnë hidratimin
dhe elasticitetin e lëkurës duke siguruar një ndjesi hidratuese dhe butesie ne
lekure.

Sasia : 20 ml