VITAMIN B

Lek 1,500 – Lek 2,000

15 ML15 ML
20 ML20 ML
Lek 1,500
Serum me efikasitet të lartë të pasur me komplekse të vitaminës B për të
balancuar lëkurën. Provitamina B5, e njohur për vetitë e saj hidratuese dhe
qetësuese se bashku me vitaminat: B1, B2, B5, B6, B8, B9 , B12 dhe Spirulinën
e pasuruar me proteina, permiresojne funksionin e qelizave. Pastron lëkurën
dhe e le ate te hidratuar dhe te bute.