VITAMIN C

No review
Regular price 2,000 ALL
Regular price 0 ALL Sale price 2,000 ALL

Serumi me vitaminen C eshte antioksidues i bazuar në vitaminat C për
mbrojtje të plotë antioksiduese dhe anti-plakje....

Serumi me vitaminen C eshte antioksidues i bazuar në vitaminat C për
mbrojtje të plotë antioksiduese dhe anti-plakje. Esteri i stabilizuar i vitaminës C 
zvogëlon prodhimin e melaninës pasi mbron nga radikalet e lira duke rritur
pamjen rinore dhe shkëlqimin e lëkurës. Për më tepër, koenzima e stabilizuar
në fosfolipide Q10 siguron mbrojtje të konsiderueshme antioksiduese dhe
kundër plakjes, ndërsa polisakaridet e kërpudhave përmirësojnë hidratimin
dhe elasticitetin e lëkurës duke siguruar një ndjesi hidratuese dhe butesie ne
lekure.

Sasia : 20 ml

The system consists of two serums (A and B) that work synergistically to address different aspects of pigmentation. This versatility allows for a tailored approach to individual skin needs.

Serumi me vitaminen C eshte antioksidues i bazuar në vitaminat C për
mbrojtje të plotë antioksiduese dhe anti-plakje. Esteri i stabilizuar i vitaminës C 
zvogëlon prodhimin e melaninës pasi mbron nga radikalet e lira duke rritur
pamjen rinore dhe shkëlqimin e lëkurës. Për më tepër, koenzima e stabilizuar
në fosfolipide Q10 siguron mbrojtje të konsiderueshme antioksiduese dhe
kundër plakjes, ndërsa polisakaridet e kërpudhave përmirësojnë hidratimin
dhe elasticitetin e lëkurës duke siguruar një ndjesi hidratuese dhe butesie ne
lekure.

Sasia : 20 ml

Share information about your brand with your customers. Describe a product, make announcements, or welcome customers to your store.

You may also like

Recently Viewed Products

Sorry, there are no products!