VITAMIN E

No review
Regular price 2,000 ALL
Regular price 0 ALL Sale price 2,000 ALL

Vitamina E , eshte e pasur me tokoferol natyral të pastër për mbrojtje
maksimale kundër efekteve të radikalëve...

Vitamina E , eshte e pasur me tokoferol natyral të pastër për mbrojtje
maksimale kundër efekteve të radikalëve të lirë të prodhuar nga ekspozimi i
diellit dhe për shkak të plakjes së parakohshme të lëkurës. Në të njëjtën kohë,
ekstrakti i lupinës së bardhë aktivizon sintezën e kolagjenit me cilësi të lartë
nga qelizat dhe rrit elasticitetin dhe qëndrueshmërinë e lëkurës duke e lënë
atë të shëndetshëm dhe rrezatues.

Sasia : 20 ml

The system consists of two serums (A and B) that work synergistically to address different aspects of pigmentation. This versatility allows for a tailored approach to individual skin needs.

Vitamina E , eshte e pasur me tokoferol natyral të pastër për mbrojtje
maksimale kundër efekteve të radikalëve të lirë të prodhuar nga ekspozimi i
diellit dhe për shkak të plakjes së parakohshme të lëkurës. Në të njëjtën kohë,
ekstrakti i lupinës së bardhë aktivizon sintezën e kolagjenit me cilësi të lartë
nga qelizat dhe rrit elasticitetin dhe qëndrueshmërinë e lëkurës duke e lënë
atë të shëndetshëm dhe rrezatues.

Sasia : 20 ml

Share information about your brand with your customers. Describe a product, make announcements, or welcome customers to your store.

You may also like

Recently Viewed Products

Sorry, there are no products!