PINK CLAY MASK

No review
Regular price 1,500 ALL
Regular price Sale price 1,500 ALL

CFARE LLOJ PRODUKTI ESHTE KY?

E përkryer për llojet e lëkurës së thatë dhe...

CFARE LLOJ PRODUKTI ESHTE KY?

E përkryer për llojet e lëkurës së thatë dhe të ndjeshme, Pink Clay është një

kombinim shumë i butë i Baltes se Kuqe dhe te Bardhë. Të pasura me minerale,

përfshirë Silicën, maskat Pink Clay ndihmojnë në rivendosjen dhe rimbushjen e

lëkurës me lagështi, nxjerr papastërtitë dhe ekstraktimin e butë të çehreve me

strukturën e tij pak kokrrizore.

SI DUHET TA PERDOR?

Aplikojeni 1-2 here ne jave ne te gjithe fytyren me mollezat e gishterinjve. E mbani rreth 15-20 minuta dhe me pas shpelajeni fytyren me uje te bollshem.

INGRENDIENTET:

PINK CLAY MASK


Sasia : 50 ml

The system consists of two serums (A and B) that work synergistically to address different aspects of pigmentation. This versatility allows for a tailored approach to individual skin needs.

CFARE LLOJ PRODUKTI ESHTE KY?

E përkryer për llojet e lëkurës së thatë dhe të ndjeshme, Pink Clay është një

kombinim shumë i butë i Baltes se Kuqe dhe te Bardhë. Të pasura me minerale,

përfshirë Silicën, maskat Pink Clay ndihmojnë në rivendosjen dhe rimbushjen e

lëkurës me lagështi, nxjerr papastërtitë dhe ekstraktimin e butë të çehreve me

strukturën e tij pak kokrrizore.

SI DUHET TA PERDOR?

Aplikojeni 1-2 here ne jave ne te gjithe fytyren me mollezat e gishterinjve. E mbani rreth 15-20 minuta dhe me pas shpelajeni fytyren me uje te bollshem.

INGRENDIENTET:

PINK CLAY MASK


Sasia : 50 ml

Share information about your brand with your customers. Describe a product, make announcements, or welcome customers to your store.

You may also like

Recently Viewed Products

Sorry, there are no products!